دانستنی های پزشکی

تاثیر ورزش روی آنفلوآنزا و ذات‌الریه کشف شد پزشکی علم وپیشرفت

تاثیر ورزش روی آنفلوآنزا و ذات‌الریه کشف شد پزشکی علم وپیشرفت

به گزارش گروه علم و پیشرفت فارس به نقل از سی‌ان‌ان، طبق مطالعه‌ای که روز سه‌شنبه (۲۶ اردیبهشت) در مجله پزشکی ورزشی بریتانیا منتشر شد، رعایت دستورالعمل‌های بدنی برای فعالیت‌های هوازی و تقویت‌کننده عضلات، خطر مرگ ناشی از آنفلوآنزا و ذات‌الریه را تا ۴۸درصد کاهش می‌دهد.

طبق دستورالعمل‌های فعالیت بدنی برای آمریکایی‌ها که توسط وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده صادر شده، بزرگسالان باید در هفته حداقل ۱۵۰ دقیقه فعالیت بدنی هوازی متوسط و ۲ یا چند روز فعالیت های تقویت عضلانی متوسط داشته باشند. طبق این مطالعه، رعایت هر دو توصیه، خطر مرگ ناشی از آنفلوآنزا یا ذات الریه را تقریباً به نصف کاهش می دهد.

این مطالعه همچنین با مطالعات مختلف که نشان می‌دهد ورزش منظم به طور چشمگیری خطر مرگ ناشی از کووید ۱۹ را به شیوه‌ای مشابه کاهش می‌دهد، مطابقت دارد.

دانشمندان دریافتند هر سطح از فعالیت بدنی هوازی، حتی در مقادیر کمتر از حد توصیه شده، خطر مرگ ناشی از آنفلوآنزا و ذات الریه را در مقایسه با عدم انجام فعالیت هوازی کاهش می دهد.

این مطالعه نشان داد ۱۰ تا ۱۴۹ دقیقه فعالیت بدنی هوازی در هفته با کاهش ۲۱ درصدی خطر مرگ ناشی از آنفلوآنزا و ذات الریه مرتبط است.

این مطالعه نشان داد با توجه به این موضوع، هیچ مزیت اضافی برای افرادی که بیش از ۶۰۰ دقیقه در هفته فعالیت هوازی داشتند، مشاهده نشد.

با این حال، محققان خاطرنشان کردند این مطالعه‌ای مشاهده ای است و نمی‌تواند در این مورد که چه چیزی باعث مرگ و میر شده یا از آن جلوگیری می کند ادعایی داشته باشد.

این مطالعه اضافه کرد: ورزش‌هایی مانند بلند کردن وزنه، اسکات، لانژ یا حتی باغبانی سنگین می تواند به عنوان فعالیت تقویت کننده عضلات شما محسوب شود.

پایان پیام/


لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا