فرزندان مسئولان رده بالا راهی مدارس دولتی شوند پرشین طب

فرزندان مسئولان رده بالا راهی مدارس دولتی شوند پرشین طب
مدیر شبکه آموزش دلیل کمتوجهی مسئولان به مدارس دولتی را حضور نداشتن فرزندان آنان در چنین مدارس و آشنا نبودن با چالشهای مدارس این چنینی عنوان کرد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم ، علی عبدالعالی مدیر شبکه آموزش سیما در برنامه تلویزیونی بخش خبری سیما درباره کاهش کیفیت مدارس دولتی بیان کرد: نحوه اداره آموزش و پرورش اساساً غلط است و نگاه کوچکانگارانه به آن میشود و بعد از این موارد موضوع مالی در کاهش کیفیت مدارس دولتی اثرگذار است.
وی ادامه داد: معلمان مجموعه مدارس دولتی باید از نظر دانش و توانایی رشد جدی کنند؛ دانشگاه فرهنگیان با نیت خوب شروع شد اما امروز شرایط مناسبی ندارد.
آموزش و پرورش باید به سمت ابزارهای نوین گام بردارد
مدیر شبکه آموزش با اشاره به استقبال ۲۴/۹ درصدی از برنامه مدرسه ایران گفت: امروز بسیاری از دانشآموزان در پلتفرمهای مجازی یا بسترهای تصویری درس خواندن را دنبال میکنند؛ بنابراین آموزش و پرورش باید به سمت مدیریت عالی و ابزارهای جدید حرکت کند؛ در مجموعههای دولتی این تفکر وجود ندارد؛ مواردی که از موضوع مالی هم پررنگتر است.
وی تصریح کرد: باید تدبیری اندیشیده شود که مسئولان لایه بالا موظف باشند تا فرزندان خود را به مدارس دولتی بفرستند و از این طریق با نقاط ضعف و قوت آن آشنا شوند.
عبدالعالی اظهار کرد: در نظام آموزشی مدرسه تولید و مهارت نداریم و راه رستگاری را در رفتن به دانشگاه میدانیم ضمن آنکه نبود ثبات مدیریتی در آموزش و پرورش بر افت این شرایط میافزاید.
به دنبال موضوع خانواده محوری هستیم
در ادامه رقیه فاضل؛ کارشناس مدیریت آموزشی گفت: فقط مسئله مالی در تنزل کیفیت مدارس دخیل نیست؛ اما اینکه بودجه خوبی متعلق به آموزش و پرورش نداریم و این وزارتخانه جایگاه خوبی میان دولت ها ندارد، نگرانکننده است.
وی با تاکید بر جهتگیری صحیح بودجه اظهار کرد: در دولتهای گذشته موضوع بسته حمایتی توجه به از مدارس غیردولتی را داشتیم اما الان به دنبال موضوع خانواده محوری هستیم تا مدارس و آموزش و پرورش با کیفیت شود که در این مسیر باید مشارکت نهادی را جدی بگیریم.
تقویت مدارس دولتی نگاه ملی میطلبد
فاضل تصریح کرد: تقویت مدارس دولتی را مسئله ملی بدانیم و اولویتبندی مهمترین موضوع سیاستگذاری ماست که بایدها و نبایدهایی دارد، مدارس نوآور باید تقویت شود.
این کارشناس آموزشی کیفی شدن برنامه درسی را پر اهمیت دانست و اظهار کرد: تقویت مدارس دولتی مناطق محروم به طور زنجیرهوار به تقویت مدرسه دولتی در سراسر کشور منجر میشود؛ همچنین تصویری که از مدرسه دولتی داریم باید تقویت شود و مهمترین مسئله برای تقویت مدارس دولتی از دستور کار خارج شدن مدارس غیردولتی است که البته به معنای تعطیلی این نوع از مدارس نیست.
انتهای پیام/