
نام دو عضو هیأت علمی دانشگاه مازندران بین پژوهشگران برتر دنیا پزشکی علم وپیشرفت
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سیدرضا عبدالهی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و فناوری مازندران گفت: براساس گزارش مؤسسه استنادی علوم و پایش علم و فناوری (ISC)، در چند سال اخیر، تعدادی از پژوهشگران دانشگاه استنفورد با استفاده از دادههای پایگاه اسکوپوس اقدام به ایجاد پایگاه داده و محاسبه شاخصی به نام “شاخص استنادی مرکب” کردند. این فهرست در کشور ما با نام «فهرست دانشگاه استنفورد» شناخته شده و مورد توجه رسانهها و مؤسسات قرار گرفته است. هدف این پایگاه داده، ارائه مجموعهای از سنجههای استنادی استاندارد شده برای ارزیابی تأثیر استنادی دانشمندان در رشتهها و حوزههای علمی مختلف در سطح جهان است.
وی افزود: در آخرین نسخه این پایگاه داده، با محاسبه استنادات در سال ۲۰۲۱، علیرضا ذکریازاده در فهرست پژوهشگران پر استناد یک درصد برتر دنیا و حمزه خانپور وعلیرضا ذکریازاده در فهرست پژوهشگران پر استناد دو درصد برتر دنیا در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) – ۱۴۰۱ حضور دارند.
گفتنی است که بر اساس تازهترین بهروزرسانی این پایگاه داده که در آبانماه ۱۴۰۱ منتشر شده، دامنه پوشش دادهها از سال ۱۹۹۶ تا ۲۰۲۱ است. این فهرست دربرگیرنده نویسندگان پراستناد براساس شاخص استنادی مرکب و جزو دو درصد پراستناد در ۲۲ حوزه موضوعی اصلی و ۱۷۴ حوزه فرعی است.
پایان پیام/