اخبار

۵ قرارداد تولید بار اول ۱۱ میلیارد دلاری نفتی با شرکت‌های دانش‌بنیان پرشین طب

۵ قرارداد تولید بار اول ۱۱ میلیارد دلاری نفتی با شرکت‌های دانش‌بنیان پرشین طب

۵ قرارداد تولید بار اول بین دو شرکت ملی حفاری ایران و شرکت مناطق نفت‌خیز جنوب با شرکت‌های دانش‌بنیان به ارزش ۱۱ میلیارد یورو امضا شده است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم, شرکت ملی حفاری ایران با امضای ۲ قرارداد بار اول پروژه «طراحی و ساخت ابزار حافظه‌دار اندازه‌گیری دما و فشار درون چاهی با دمای ۱۵۰ درجه سانتی‌گراد و فشار ۱۵۰۰۰ psi» و «طراحی و ساخت دستگاه کنترل و تحلیل بستن اتصالات لوله‌های جداری چاه‌های نفت و گاز (جم سیستم)» به ترتیب با دو شرکت دانش‌بنیان «آریا ایرانیان» و «توسعه فناوری مهراد پارس» منعقد شد.

شرکت مناطق نفت‌خیز جنوب نیز سه قرارداد تولید بار اول با عناوین «طراحی، ساخت و ارائه خدمات دستگاه اندازه گیری جریان چندفازی سیار (MPFM)»، «طراحی، ساخت و خدمات رفع باگ نرم افزار شبیه‌ساز جریان چند فازی در حالت پایا (Flow Pro)» و «طراحی، نصب و راه‌اندازی چهار دستگاه پمپ چندفازی ۲۶۰ PerLa برای تلمبه خانه چندفازی اهواز -۴ به ترتیب با شرکت‌های دانش‌بنیان «فناوران فراسنجش شریف»، «مدیریت پروژه‌های صنعتی ابدال» و «اکسین گاز پمپ» منعقد کرد.

ارزش مجموع این ۵ قرارداد، بیش از ۱۱ میلیارد یورو اعلام شده است.

در این برنامه، موافقت‌نامه همکاری در زمینه تعریف ۴ پروژه دانش‌بنیان مابین قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به ارزش ۳۰۰ میلیون دلار، به امضا رسید.

موافقت‌نامه همکاری در زمینه تعریف ۸ پروژه دانش‌بنیان به ارزش ۲۰۰ میلیون دلار نیز به امضای شرکت نفت و انرژی پاسارگاد و معاونت توسعه اقتصاد دانش‌بنیان رسید.

شرکت ملی نفت ایران یک موافقت‌نامه همکاری نیز در زمینه بومی‌سازی تجهیز حفاری هدایت‌پذیر دورانی RSS با معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان منعقد کرد.

موافقت‌نامه همکاری در زمینه تعریف ۳ پروژه دانش‌بنیان به ارزش ۱۵۰ میلیون دلار نیز مابین شرکت مهندسی و توسعه سروک آذر و مرکز راهبری ستادهای اقتصاد دانش‌بنیان منعقد شد.

شرکت توسعه پترو ایران و پارک فناوری پردیس نیز در زمینه همکاری در مگاپروژه مشارکت مهندسی برنامه‌ریزی و نظارت اجرای پروژه میدان بینک موافقت‌نامه امضا کردند. این شرکت همچنین یک پروژه دیگر با عنوان حفاری و توسعه چاه‌های آب ژرف با مرکز راهبری ستادهای دانش‌بنیان منعقد کرد.

انتهای پیام/

لینک منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا